Wie is Drawing Iris?

‘I draw what you think’

Ik teken wat je denkt

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Deze klassieke uitspraak is wat cliché, maar in deze snelle tijden blijkt het toch nog steeds de spijker op de kop te slaan.

Grote kans dat je beelden beter onthoudt dan tekst. Net zoals het overgrote deel van je collega’s, leerlingen, medewerkers en klanten.

Visualiseren is een krachtige methode om je doel te bereiken, eigenlijk elk doel dat je maar kunt bedenken.

Ik help je graag bij het realiseren van je doelen, door die te ondersteunen met visuals. Wil je een krachtige, eenvoudige illustratie? Wil je een getekend helder beeldverslag van een ingewikkelde bijeenkomst? Wil je visuele notulen? Een live tekenaar? Ik kan helpen.

 

Niet alleen met het maken van doelgerichte en effectieve visualisaties, als ervaren communicatieadviseur kan ik je ook adviseren over welke vormen van visueel communiceren het meeste effect hebben binnen je communicatiestrategie. En niet alleen dat, door mijn ervaring als adviseur, kan ik complexe processen doorzien en met de juiste vragen verhelderen. Dubbele winst!

Mijn naam is Iris Beck. Ik denk dat het geen toeval is dat mijn ouders me deze naam hebben gegeven, de Iris is een belangrijk onderdeel van het oog. En het oog wil ook wat. Zien is onthouden. En mooie beelden onthouden we nog beter.

Vandaar: Drawing Iris, ‘I draw what you think’

Persoonlijk

De combinatie van visualiseren en communiceren is de kracht van mijn bedrijf Drawing Iris.