Workshops!

Zakelijk tekenen: jij kan het ook!

Wil je leren hoe je beter en leuker kan communiceren? Hoe je ingewikkelde informatie helder uit kunt leggen? Hoe je gedachten en gesprekken beter kunt ordenen, hoofd- en bijzaken leert onderscheiden? En je collega’s, studenten of wie dan ook geboeid houdt met een toegankelijke boodschap en een helder verhaal? Schrijf je dan nu in voor een van mijn workshops ‘Zakelijk tekenen, jij kan het ook!’

Je leert tijdens een workshop van 3 uur hoe je met simpele tekeningen je communicatieskills kan verbeteren.  Ik geef de workshops in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke leerdoelen. Je leert hoe je je eigen visuele bibliotheek kunt maken én hoe je snel tot de kern van je verhaal komt. En dat niet alleen, tekenen is goed voor je concentratie, je geheugen en je plezier. Aarzel dus niet langer en schrijf je in!

Nieuwe date in 2020! Hou de site in de gaten voor nieuwe workshops.*

* inclusief basismaterialen

Nu al een datum in gedachten? Of wil je met collega’s of vrienden leren tekenen? Neem dan vooral contact op. Ik geef ook incompanytrainingen.

Mail je gegevens naar info@drawingiris.com. Ook voor een prijsopgave of meer informatie. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!